Evenimente private

Serviciile noastre presupun folosirea unor tehnologii de sunet si lumina de inalta performanta si calitate, consultanta de specialitate si solutii inovatoare in organizarea evenimentelor.

Indiferent ca este vorba de nunta, botez, majorat, sau concerte in-door sau out-door trebuie sa apelam la serviciile de sonorizare ,lumini ,proiectii video si scenotehnica.

Serviciile de sonorizare includ echipamente precum: boxe ,microfoane,mixere, backline(STATII  DE CHITARA,TOBE), amplificatoare  si operare tehnica :inginer de sunet, dj.

Serviciile de light design presupun folosirea urmatoarelor echipamente: moving head, par cu leduri, ledbar, spot de urmarire ,profile,reflectoare frenel sau spot, blindere, light desk dmx ,soft control dmx, etc,iar serviciile sunt deservite de tehnicieni , ingineri de lumini.

Serviciile de proiectii video sunt realizate cu ajutorul unor  videoproiectoare profesionale, cu ecrane de proiectie (front si retro )si plasme incepand de la 42”,50” sau 60 “cu stative de podea ,pentru prezentari , precum si diferite accesorii cum ar fi: splitere,amplificatoare de semnal,cabluri compozit si vga , precum si surse de redare :dvd,laptop,etc.

Serviciile de sceno-tehnica se bazeaza pe: truss aluminiu(schela),podiumuri de scena- Nivtec stative kremaliere telescopice WORK sau VMB si diferite accesorii folosite .

Nu trebuie sa uitam si de efectele speciale:masina de baloane,masina de fum greu, masina de ceata,masina de zapada ,masina de spuma ,proiectii laser.

Suntem bucurosi sa va putem consilia pentru alegerea echipamentelor necesare evenimentului dumneavoastra.

NUNTA (DIVERTISMENT)

 

NUNTA (SUNET SI LUMINA)

MAJORAT